Εργαστήρια/Σεμινάρια

Εξειδικευμένος σχεδιασμός με βάση τις ανάγκες κάθε ομάδας

Σε μια εποχή μαζικής υπερπροσφοράς ευκαιριών εκπαίδευσης και κατάρτισης, τόσο online όσο και offline, πιστεύω ότι αυτό που κάνει την διαφορά σε ένα workshop είναι η εξατομίκευση του σχεδιασμού του. Για έναν εμψυχωτή που πιστεύει στην δουλειά του, η εκκίνηση ενός εργαστηρίου δεν τοποθετείται στην αίθουσα όπου αυτό υλοποιείται αλλά πολύ πιο πριν. Στην δική μου προσέγγιση, σε οποιαδήποτε ομάδα και αν απευθύνομαι (εκπαιδευτικούς, γονείς, καλλιτέχννες, επαγγελματίες διαφόρων τομέων που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο storytelling) ένα επιτυχημένο – δηλαδή αποτελεσματικό και διασκεδαστικό- εργαστήριο, βασίζεται σε δύο στοιχεία:

α) εξονυχιστική μελέτη των ειδικών χαρακτηριστικών κάθε ξεχωριστής παιδική ή ενήλικης ομάδας με την οποία καλούμαι να συνεργαστώ και

β) τον σχεδιασμό και επανασχεδιασμό του εργαστηρίου σύμφωνα με τις ξεχωριστές προσδοκίες και ανάγκες της εκάστοτε ομάδας.

Άλλωστε, ποια άλλη είναι η προσφορά ενός εμψυχωτή από το να θέσει τα θεμέλια πάνω στα οποία θα οικοδομηθεί μία κοινή, αμοιβαία επωφελής ψυχαγωγική διαδικασία;

Πού και πώς

Αν κι εσείς θέλετε να προγραμματίσουμε μία από τις προσφερόμενες δραστηριότητες για παιδιά ή ενήλικες, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μου. Πατήστε εδώ!